De basiscursus en de puppycursus op woensdagavond zij op dit moment vol. Mochten er plekken vrij komen, dan openen we de inschrijving weer. U kunt zich ook op de reservelijst laten plaatsen, door ons een e-mail te sturen info@hondenschoolrotterdam.nl
Er is nog wel plek in de puppycursus op dinsdagochtend.

Hierbij meld ik me aan voor de volgende groepstraining in september

reuteef


Hoe bent u in contact gekomen met onze hondenschool?

GoogleFacebookKennissen / familie*Anders*

Als cursist ga ik akkoord met de volgende algemene voorwaarden:
  • U wordt vriendelijk verzocht op tijd aanwezig te zijn op de training.

  • Bij deze definitieve inschrijving reserveert u een plek in onze groepscursus. U dient daarom het volledige cursusgeld via de betaallink in de bevestiging te voldoen. Restitutie is niet meer mogelijk, wanneer de cursus eenmaal gestart is.

  • “Algemeen Hondentrainingscentrum Rotterdam” is niet aansprakelijk voor eventuele schade of letsel die u of de hond kunt oplopen voor, tijdens of na de training.

  • Bij de privé-training dient u bij verhindering 24 uur van tevoren af te bellen, anders brengen wij u de desbetreffende les in rekening. Bij annulering van een privéles per sms of voicemail dient een bevestiging van AHR teruggekoppeld te worden omdat de sms of voicemail niet altijd of niet bijtijds ontvangen kan zijn. Zonder terugkoppeling door AHR wordt de annulering als niet ontvangen beschouwd en wordt de desbetreffende les alsnog in rekening gebracht.
    Bij de privé-training wordt bij de eerste les vooruitbetaald, d.w.z. rekent u twee lessen af bij les één.

  • Daar wij trainen met dieren kunnen wij geen garantie geven op een 100% positief resultaat. Veel zal afhangen van de motivatie en het consequent doortrainen van de baas van de desbetreffende hond.

  • Met uw inschrijving geeft u ons toestemming om uw e-mail adres te gebruiken voor het toesturen van onze nieuwsbrief, welke 4 maal per jaar wordt uitgegeven.

  • Bij een door het KNMI afgegeven weeralarm in onze regio komt de les van die dag te vervallen.