Al sinds 1996 is het Algemeen Hondentrainingscentrum Rotterdam het instituut waar specialisten beroepsmatig werken aan de opvoeding van honden.

Algemeen Hondentrainingscentrum Rotterdam zal altijd kijken naar het karakter van uw hond en op basis daarvan een persoonlijk trainingsadvies geven.

Probleemgedrag

We zijn gespecialiseerd in gedragstherapie om probleem gevend gedrag bij honden op te lossen. Denkt u hierbij o.a. aan

  • Het uitvallen naar honden en mensen
  • Verlatingsangst
  • Het niet los kunnen lopen
  • Obsessie voor water

Voor wie?

Alle honden zijn hier welkom: van pup tot volwassen hond. Want net als bij mensen ook een hond is nooit te oud om te leren.

Algemeen staat echt voor alle honden: wij maken geen uitzondering ten aanzien van het gedrag of ras van uw hond. Teckel, herder, rottweiler, beagle, jack russell: alle honden zijn welkom!

Alle hondenbezitters: naast volwassenen zijn ook kinderen welkom.

Door wie?

Chantal Olfers is de gedragsdeskundige en hoofd instructrice van het Algemeen Hondentrainingscentrum Rotterdam.

Altijd één hoofdinstructrice

Tijdens de cursus zult u les krijgen van een hoofd instructrice en diverse assistent instructeurs en instructrices. U heeft altijd dezelfde hoofd instructrice die u tijdens de cursus en eventueel volgende cursus begeleidt.
In gevarieerde groepen worden de cursussen zowel binnen als buiten gegeven, zodat uw hond alle soorten honden leert kennen en onder verschillende omstandigheden kan leren. Door middel van theorie- en praktijklessen leert u inzicht te krijgen in het gedrag van uw pup, jonge of volwassen hond.