Enkele dagen voor aanvang van de cursus ontvangt u van ons de links naar de theorielessen.

Bij de cursus horen twee theorieboekjes. Dit lesmateriaal ligt klaar voor u om opgehaald te worden dat op maandag, dinsdag en vrijdag in de ochtend tussen 08:00 – 09:00 en in de middag tussen 17:00 – 18:00. Tevens heeft u dan de mogelijkheid om alvast een clicker aan te schaffen. De clicker kan afgerekend worden door middel van een tikkie (QR-code) of contant. Een clicker kost EUR 7,-.

Ons adres is
Rottebandreef 10
2661 AJ Bergschenhoek.
Dit is op het terrein van de skibaan. Als u aan de buitenkant van het gebouw de trap naar boven loopt kunt u daar zachtjes aankopen en zullen we voor u open doen. We vragen u vriendelijk om wel even buiten bij de deur te wachten, aangezien er honden in onze dagopvang zitten die rust nodig hebben.

We hebben er al veel zin in om met jullie aan de slag te gaan.

Met vriendelijke groet,

Chantal Olfers &
Het team van hondenschool Rotterdam

P.S. Indien u de theorieboekjes alvast bij ons ophaalt, dan kunt u het paarse boekje geheel lezen en uit het oranje boekje alvast de eerste 3 hoofdstukken, maar we vragen u met klem om nog niet te gaan oefenen met de hond voordat u de aanvullende informatie van ons heeft ontvangen tijdens de eerste theorieles! Mocht u een clicker in huis hebben; gebruik deze dan nog niet, voordat u de eerste theorieles gehad heeft.