Ik meld me aan voor de online thuis training
  bestaande uit 4 uitgewerkte lessen om thuis zelfstandig mee aan de slag te gaan voor EUR 90,-

  reuteef

  Hoe bent u in contact gekomen met onze hondenschool?

  GoogleFacebookKennissen / familie*Anders*

  Als cursist ga ik akkoord met het volgende:

  • U wordt vriendelijk verzocht op tijd aanwezig te zijn op de training.

  • Bij deze definitieve inschrijving reserveert u een plek in onze cursus. U dient daarom het volledige cursusgeld via de link in de bevestiging te voldoen. Restitutie is niet mogelijk.

  • “Algemeen Hondentrainingscentrum Rotterdam” is niet aansprakelijk voor eventuele schade of letsel die u of de hond kunt oplopen voor, tijdens of na de training.

  • Bij de privé-training dient u bij verhindering 24 uur van tevoren af te bellen, anders brengen wij u de desbetreffende les in rekening. Bij annulering van een privéles per sms of voicemail dient een bevestiging van AHR teruggekoppeld te worden omdat de sms of voicemail niet altijd of niet bijtijds ontvangen kan zijn. Zonder terugkoppeling door AHR wordt de annulering als niet ontvangen beschouwd en wordt de desbetreffende les alsnog in rekening gebracht.
   Bij de privé-training wordt bij de eerste les vooruitbetaald, d.w.z. rekent u twee lessen af bij les één.

  • Daar wij trainen met dieren kunnen wij geen garantie geven op een 100% positief resultaat. Veel zal afhangen van de motivatie en het consequent doortrainen van de baas van de desbetreffende hond.

  • Met uw inschrijving geeft u ons toestemming om uw e-mail adres te gebruiken voor het toesturen van onze nieuwsbrief, welke 4 maal per jaar wordt uitgegeven.

  • Bij een door het KNMI afgegeven weeralarm in onze regio komt de les van die dag te vervallen.